Experter på solpanelstvätt och fasadfönster i Göteborg

Öka solpanelernas effektivitet och fasadens lyster i Göteborg. PEMAB:s experter erbjuder professionell solpanelstvätt och fönsterputs.
Maximera energiproduktionen.

Fördelar med Regelbunden Rengöring av Solpaneler

Solpanelstvätt:
Öka din Energiproduktion

Solpanelstvätt

Visste du att smutsiga solpaneler kan minska energiproduktionen med upp till 25%? Vår expertis inom solpanelstvätt hjälper dig att:

  • Maximera energieffektiviteten
  • Förlänga solpanelernas livslängd
  • Säkerställa en jämn energiproduktion
  • Upptäcka eventuella skador eller defekter tidigt

Vår skonsamma men effektiva rengöringsmetod använder avjoniserat vatten och specialverktyg för att avlägsna smuts, pollen, och fågelavföring utan att skada dina värdefulla solpaneler.

Fasadfönsterputs:
Kristallklar Utsikt och Förbättrat Intryck

Glasfasads tvätt
Rena fasadfönster gör mer än att bara förbättra utsikten – de ökar din fastighets övergripande utseende och värde. Vår professionella fönsterputsning:

  • Använder miljövänliga rengöringsmedel
  • Tar bort envisa fläckar och avlagringar
  • Rengör både glas och karmar för ett komplett resultat
  • Är säker för alla typer av fönster, inklusive specialglas

Vi använder moderna metoder som vattenfed pole-system för att nå högt belägna och svåråtkomliga fönster säkert och effektivt.

Vi tar hand om RUT- och ROT-avdraget åt dig!

Hos PEMAB Mark & Fastighetsservice AB vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig att ta del av skattereduktionen för hushållsnära tjänster (RUT) och rotarbeten (ROT). Läs mer om Rut- och Rot-avdrag här

Kundnöjdhetsgaranti

Vi står bakom kvaliteten på vårt arbete. Om du inte är 100% nöjd, kommer vi tillbaka och åtgärdar eventuella problem utan extra kostnad.

Redo att ge ditt tak nytt liv?

Boka en gratis takinspektion idag och ta det första steget mot ett friskare, vackrare tak!

    Bifoga bilder

    Vanliga frågor

    Varför är det viktigt att rengöra solpaneler och fasadfönster regelbundet?

    Rena solpaneler kan vara upp till 25% mer effektiva än smutsiga. Regelbunden rengöring säkerställer optimal energiproduktion och förlänger panelernas livslängd. För fasadfönster förbättrar regelbunden rengöring inte bara utseendet på din fastighet, utan hjälper också till att bevara fönstren och förhindra permanenta fläckar eller skador.

    Hur ofta bör solpaneler och fasadfönster rengöras?

    För solpaneler rekommenderar vi rengöring 1-2 gånger per år, beroende på omkringliggande miljön. Ligger solpanelerna plant, så ca 1 gång per år. I områden med mycket damm, pollen eller fågelaktivitet kan mer frekventa rengöringar behövas.

    För fasadfönster rekommenderar vi rengöring 2-4 gånger per år för de flesta fastigheter, men detta kan variera beroende på läge och omgivning.

    Använder ni några kemikalier vid rengöring av solpaneler?

    Vi använder främst avjoniserat vatten och miljövänliga rengöringsmedel vid behov. Detta säkerställer effektiv rengöring utan att lämna rester som kan påverka panelernas prestanda.

    Hur lång tid tar rengöringen?

    Tiden varierar beroende på antalet och storleken på solpaneler och fönster, men vi strävar efter att slutföra arbetet effektivt med minimal störning för dig.